Dogz Devotion Academy Team

 

 

Elke Boxoen en haar DDA Team staan in voor een hoogwaardige opleiding om de geleider en zijn beste vriend, de hond te coachen tot een volwaardig team en dit zowel in familieverband als in de sport en topsport.

 

 

Portfolio Klik hier

De start van Dogz Devotionklik hier 

Elke's visie: klik hier

 

 

 

 

 

 

 

Elke Boxoen 

Zaakvoerster en Docente 

Is een ervaringsdeskundige na 25 jaar werken, verzorgen en les geven in paarden en hondensport, heeft Elke zich gespecialiseerd in relatie gebaseerde trainingen tussen hond en geleider.

Ze genoot van professionele opleidingen in binnenland en buitenland. Om uiteindelijk te starten als professionele leerkracht voor het hondenbaasje en Hondentrainingen. (o.a Certified Professional Dog Trainer Expert en Master clickertraining)

Ze heeft de voorbije 20 jaar les gegeven in verschillende maneges en hondenscholen (o.a.Specialisatie Teambuilding & Dans ) en heeft heel wat podiumervaring opgedaan op verschillende grote evenementen in binnen- en buitenland.


‚Äč

 

 

 

Rik Willaert

Honden Fysiotherapeut

Rik is afgestudeerd als laureaat humane kinesitherapie in 1985. Later heeft hij de opleiding gevolgd voor humane osteopathie, en heeft hij zich gespecialiseerd osteopathie en fysiotherapie voor honden en paarden.

Heden verzorgt Rik de check-up van de recreatie en sporthond, revalidatie van honden met artrose, heup- en elleboogdysplasie en andere orthopedische en neurologische aandoeningen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anouck Vierstraete 

 

Opvoeding en communicatie

 

Van kinds af aan leeft Anouck met - en omgeven door honden. 

Hoe meer ze gepassioneerd geraakte in het opvoeden en trainen van honden, hoe meer ze botste tegen de grenzen hiervan. Inzichten vanuit sport en training gaven haar niet steeds de antwoorden die ze zocht om met bepaald probleemgedrag om te gaan. 

Zo is ze enkele jaren geleden gestart met studies en opleidingen omtrent hondengedrag. Ze is zich gaan verdiepen in nieuwe, wetenschappelijke en hondvriendelijke inzichten en kennis. Dit, in combinatie met observaties van straat-asiel en huishonden, vormt haar visie vandaag. 

Bij Anouck staan communicatie, welzijn en verbondenheid centraal. Ze streeft er naar om harmony te vinden tussen de hond en zijn geleider.

Momenteel deelt ze haar leven met een werklijn golden retriever teefje Hazel en een Duitse Staande korthaar reu, Mansoon.