Starterspakket 

 

Basis - Starterspakket

Feest! Jullie lang verwachte pup mag eindelijk naar huis! Wat hebben jullie hier naar uitgekeken. Die nieuwe pup, jullie nieuw gezinslid en de start van een nieuw hoofdstuk vol vriendschap en avontuur.

 

 

 

De komst van jullie pup brengt heel wat vragen met zich mee. “Hoe maak ik mijn pup zindelijk, hoe leer ik mijn pup wandelen aan de lijn, hoe ga ik om met bijtgedrag, hoe leer ik mijn pup wat een veilige plaats is, hoe socialiseer ik mijn pup op een verantwoorde manier, welke taal spreekt mijn pup?...”

 

Aan de hand van ons interactief puppystarterspakket willen we nieuwe baasjes en pups de basistools en kennis aanbieden om alvast goed van start te gaan. Aan de hand van een sterke theoretische basis, gecombineerd met het ervaren in de praktijk creëren we een hechte band en intense relatie. We bouwen aan een fundering  wat ons de mogelijkheid zal bieden om later op een verantwoorde manier samen te gaan ondernemen.

 

 

Ons pakket bestaat uit een lessenreeks van tien lessen. De eerste vijf lessen staan volledig  in teken van hondvriendelijk opvoeden en samenleven. We staan stil bij de noden en de taal van onze pup, de socialisatie en de essentie van wandelen. We starten met drie theoretisch gerichte lessen, deze lessen worden online gegeven. Nadat we de theoretische lessen verwerkt hebben, volgen twee praktijklessen, zodat we onze opgedane kennis ook ‘echt’ kunnen gaan ervaren. Deze theorie lessen + 2 praktijk lessen opvoeding worden gegeven door Anouck Vierstraete. 

Na de opvoedingsgerichte lessen volgen 5 praktijklessen verzorgd door Elke Boxoen. Gedurende deze lessen sleutelen we verder aan onze reeds opgebouwde basis. We leren hoe we op een gebalanceerde manier spelen met onze pup en gaan aan de slag met leuke balansoefeningetjes. Deze lessen zullen zowel jullie onderlinge relatie als het vertrouwen van onze pup een boost zullen geven.

Praktisch: 

Datums lessenreeks starterspakket:

 1. Online: vrijdag 12/03 om 20u00
 2. Online: vrijdag 19/03 om 20u00
 3. Online: vrijdag 26/03 om 20u00
 4. Praktijk Privé wandeling (datum af te spreken met Anouck na de 1ste online les)
 5. Praktijk; zaterdag 10/04 om 10u praktijk in bos van Kasteel Aartrijke.
 6. Praktijk; vrijdag 16/04 om 19u00. 
 7. Praktijk; vrijdag 23/04 om 19u00
 8. Praktijk; vrijdag 30/04 om 19u00
 9. Praktijk; vrijdag 07/05 om 19u00
 10. Praktijk: vrijdag 21/05 om 19u00

De online lessen worden 1x per week aangeboden, dit aan de hand van het programma: Microsoft teams. Deze theorielessen kunnen ook afzonderlijk gevolgd worden. 

De praktijk lessen gaan door bij Dogz Devotion Academy: Industriestraat 7, 8211, Zedelgem (Aardrijke).

Let op: Eén les zal doorgaan op locatie in het bos op 5 minuten van Dogz Devotion Academy.

Bos Torhout - Adres: Zeeweg 42, 8820 Torhout - Google maps

 

Er worden maximum drie pups ingeschreven, om de veiligheid en professionele begeleiding van onze deelnemende pups te kunnen garanderen!

 

 

Voorwaarden: Je hondje is in goede gezondheid en paspoort is volledig in orde -> vraag raad aan je dierenarts.

Prijs: €299 voor 10 lessen

 • Op een verantwoorde manier leren samenwerken met je puppy?
 • Actief aan de slag met het opbouwen van zelfvertrouwen en socialisatie?
 • Signalen leren herkennen van je pup en hierop in leren spelen?

 

Info en inschrijven: Info@dogzdevotion.be 

 

 

Opvoeden is geen (wed)strijd, maar iets zonder finish...

Het is er altijd… Net zoals een hart klopt.