Starterspakket 

 

Op zoek naar Relatie gericht opvoeden en trainen dan is deze cursus iets voor u!

 • Op een verantwoorde manier leren samenwerken met je puppy. 
 • Actief aan de slag met het opbouwen van zelfvertrouwen en socialisatie.
 • Signalen leren herkennen van je pup en hierop in leren spelen. 

 

Basis - Starterspakket

Feest! Jullie lang verwachte pup mag eindelijk naar huis! Wat hebben jullie hier naar uitgekeken. Die nieuwe pup, jullie nieuw gezinslid en de start van een nieuw hoofdstuk vol vriendschap en avontuur.

 

 

De komst van jullie pup brengt heel wat vragen met zich mee. Hoe maak ik mijn pup zindelijk, hoe leer ik mijn pup wandelen aan de lijn, hoe ga ik om met bijtgedrag, hoe leer ik mijn pup wat een veilige plaats is, hoe socialiseer ik mijn pup op een verantwoorde manier, welke taal spreekt mijn pup?...

 

Aan de hand van ons interactief puppystarterspakket willen we nieuwe baasjes en pups de basistools en kennis aanbieden om alvast goed van start te gaan. Aan de hand van een sterke theoretische basis, gecombineerd met het ervaren in de praktijk creëren we een hechte band en intense relatie. We bouwen aan een fundering wat ons de mogelijkheid zal bieden om later op een verantwoorde manier samen te gaan ondernemen.

 

 

Ons pakket bestaat uit een lessenreeks van tien lessen. De eerste vijf lessen staan volledig in teken van hondvriendelijk opvoeden en samenleven. We staan stil bij de noden en de taal van onze pup, de socialisatie en de essentie van wandelen. We starten met drie theoretisch gerichte lessen, deze lessen worden online gegeven. Nadat we de theorielessen verwerkt hebben, volgen twee praktijklessen, zodat we onze opgedane kennis ook ‘echt’ kunnen gaan ervaren. Deze theorielessen en twee praktijklessen opvoeding worden gegeven door Anouck Vierstraete. 

Na de opvoedingsgerichte lessen volgen 5 praktijklessen verzorgd door Elke Boxoen. Gedurende deze lessen sleutelen we verder aan onze reeds opgebouwde basis. We leren hoe we op een gebalanceerde manier spelen met onze pup en gaan aan de slag met leuke balansoefeningetjes. Deze lessen zullen zowel jullie onderlinge relatie als het vertrouwen van onze pup een boost geven.

 

Heb je nu een pup in huis dan is het aan te raden om alvast de nodige aandacht te geven aan de connectie/ wandelen vanuit verbondenheid, zindelijkheid en opvoeden… stuur ons dan gerust een mail.

 

Opvoedings handvatten met Anouck Vierstraete

Theorie (online) + praktijk wandelen.

 1. Online: donderdag 2 december om 18u30
 2. Online: donderdag 9 december om 18u30
 3. Online: donderdag 16 december om 18u30
 4. Praktijk: individuele wandeling sessie (datum en plaats af te spreken met Anouck na de 1ste online les)
 5. Praktijk: donderdag 20/01 om 19u00 - 1ste praktijk wandelen aan de lijn in groep – Oostende

Let op! les 5 zal doorgaan op locatie!

*De online lessen worden 1x per week aangeboden, dit aan de hand van het programma: Microsoft teams. Deze theorielessen kunnen ook afzonderlijk gevolgd worden.

 

Training met Elke Boxoen op Locatie van Dogz Devotion Academy

 1. Praktijk: zaterdag  5 februari om 10u00
 2. Praktijk: zaterdag 12 februari om 10u00
 3. Praktijk: zaterdag 19 februari om 10u00
 4. Praktijk: zaterdag 12 Maart om 10u00
 5. Praktijk: zaterdag 19 maart om 10u00

Locatie Dogz Devotion Academy:

Industriestraat 7,

8211 Zedelgem (Aardrijke).

 

Er worden maximum drie pups ingeschreven, om de veiligheid en professionele begeleiding van onze deelnemende pups te kunnen garanderen!

 • Voorwaarden: Je hondje is in goede gezondheid en paspoort is volledig in orde -> vraag raad aan je dierenarts.
 • Prijs: €299 voor 10 lessen

 


 

InfoInfo@dogzdevotion.be 

inschrijvenInschrijvingsformulier

 


 

Opvoeden is geen (wed)strijd, maar iets zonder finish...

Het is er altijd… Net zoals een hart klopt.