Opvoeding en communicatie

 

 

Collega en rechterhand Anouck Vierstraete verzorgt de belangrijkste taak, namelijk de opvoeding en communicatie binnen het gezin. Zij is gespecialiseerd in communicatie, veilige hechting, opvoeding en gedragsproblematiek binnen Dogz Devotion Academy.

 

 

Bij Anouck kan je terecht voor: 

 

- Coaching bij gedragsproblemen

- Puppybegeleiding en opvoedingsondersteuning

- Info en begeleiding omtrent het in huis halen van een asielhond of herplaatser 

- Communicatielessen 

 

 

 


 

Afspraak: consultatie

 


 

InfoWebsite Together with Joy - Anouck Vierstraete

Van kinds af aan leeft Anouck met - en omgeven door honden. 

Hoe meer ze gepassioneerd geraakte in het opvoeden en trainen van honden, hoe meer ze botste tegen de grenzen hiervan. Inzichten vanuit sport en training gaven haar niet steeds de antwoorden die ze zocht om met bepaald probleemgedrag om te gaan. 

Zo is ze enkele jaren geleden gestart met studies en opleidingen omtrent hondengedrag. Ze is zich gaan verdiepen in nieuwe, wetenschappelijke en hondvriendelijke inzichten en kennis. Dit, in combinatie met observaties van straat-asiel en huishonden, vormt haar visie vandaag. 

Bij Anouck staan communicatie, welzijn en verbondenheid centraal. Ze streeft er naar om harmonie te vinden tussen de hond en zijn geleider.

Momenteel deelt ze haar leven met een werklijn Golden Retriever teefje Hazel en een Duitse Staande korthaar reu, Mansoon.